Team building

Programele noastre de team building sunt dedicate construirii echipelor cu performante inalte. Experienta in acest domeniu si cercetarile intreprinse ne-au demonstrat ca performanta nu se obtine din intamplare. Solutiile noastre urmaresc accelerarea formarii echipelor noi sau ofera echipelor existente feedback-ul, cunostintele, abilitatile si planurile de actiune necesare pentru imbunatatirea performantelor. Sprijinim liderii si membrii echipelor sa dezvolte impreuna ingredientele esentiale pentru succes: crearea unui mediu care sa consolideze increderea si comunicarea deschisa, stabilirea unor principii de lucru eficace precum si a unor scopuri si obiective clare, incitante si aliniate cu strategia organizatiei.

Clientii nostri spun ca unul dintre motivele importante pentru care revin la noi in fiecare an pentru organizarea programelor lor de team building este capacitatea noastra de a crea programe originale care se muleaza perfect pe obiectivele urmarite reusind sa reflecte structurile, procesele si provocarile reale ale echipelor lor.

Participantii la programele noastre au constatat efecte cum sunt:

  • imbunatatirea comunicarii in cadrul echipei
  • imbunatatirea cooperarii interdepartamentale
  • dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa
  • imbunatatirea relatiilor si nivelului de incredere in cadrul echipei
  • clarificarea unei viziuni comune pentru viitor

In functie de durata programului (1 – 3 zile) si de obiectivele urmarite puteti alege dintre cele peste 60 de activitati de lucru in echipa pe care le-am dezvoltat. Programul dumneavoastra de team building va fi o experienta energizanta, amuzanta, originala, centrata pe obiectivele urmarite si despre care oamenii vor vorbi cu un zambet in privire mult timp dupa aceea!

Premisa Module Quality Consulting pentru programele propuse: capitalul uman reprezinta bunul cel mai de pret in asigurarea succesului organizatiei dvs. in orice context economic si social.

Catalog de Programe: Actiune Salvamont; Aventura Intergalactica; Aventuri in Delta; Aventura la Muzeu; Aventura Stargate; Biciclete pentru copii; Calendarul Companiei; Casa Bantuita; Cetatea Ascunsa; Clubul de Golf; Comando; Comoara din Munti; Concursul de Vinuri; Construiti o Barca!; Discursul Echipei; Editie Speciala; Fabrica de Ritm; Faceti un Film!; Festivalul de Teatru; Insula; Istoria Dansului; Laboratorul Savantilor; Lantul Valorii pentru Client; Marea Cautare; Masini de Curse Olimpiada Fantastica; Poduri intre Noi; Pregateste Masa!; Prezentarea de Moda; Sarbatoarea Ciocolatei; Solutii; Supravietuitorii; Teambuilding prin Arta; Teambuilding cu Baloane; Un Tricou pentru Fiecare; Vanatoarea de Fotografii; Yachting Teambuilding; Ziua Provocarii; Zone de Actiune.

Share this