Întrebări frecvente

Pentru a raspunde cat mai exact asteptarilor si punctelor de interes ale societatii dvs, va propunem sa completati urmatorul formular pe care il vom analiza cu toata atentia si la care veti primi raspuns neintarziat. In cazul in care printre temele seminariilor noastre nu se regasesc una sau mai multe dintre subiectele dvs de interes, nu ezitati sa ne propuneti noi teme. Adaugati orice alte sugestii.

Inainte de inscrierea la un program.
Cheltuielile pentru perfectionare profesionala a personalului angajat sunt considerate cheltuieli deductibile conform Codului Fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h.
Fiecare seminar are mentionata o data limita de inscriere. Grupurile se completeaza in ordinea inscrierii si in limita locurilor disponibile. Va recomandam inscrierea in perioada imediat urmatoare primirii invitatiei sau luarii deciziei de participare.
Da, si in aceasta situatie puteti beneficia de un discount relevant pe fiecare formular de inscriere.
Prin transmiterea prin fax a talonului de inscriere completat la toate rubricile, insotit de o copie a ordiului de plata vizat de banca dvs. corespunzator sumei totale relevate in talonul de inscriere.
Talonul de inscriere completat, impreuna cu fisa programului si factura fiscala emisa de MQ Consulting reprezinta din punct de vedere legal o relatie comerciala. Daca totusi se considera necesara incheierea unui contract de instruire intr-o forma clasica, va rugam sa ne contactati.
In acest caz va rugam sa ne contactati pentru a ne anunta persoana care va participa in locul dumneavoastra la program sau pentru a ne solicita participarea la urmatorul program cu acelasi titlu.
Taxa de instruire reprezinta contravaloarea serviciilor prestate de MQ Consulting pentru realizarea activitatilor de consultanta si instruire aferente unui program pentru un participant.
Da, in fisa fiecarui program sunt relevate schemele de discount care se pot aplica, in functie de numarul de participanti sau de data pana la care se face inscrierea. Neaplicarea schemei de discount aferente unui program de catre dumneavoastra nu implica aplicarea ei de catre MQ Consulting. Dupa efectuarea inscrierii nu se mai aplica discount-uri.
Acasta Taxa reprezinta contravaloarea tuturor serviciilor de tip hotelier prestate in scopul realizarii unui program de instruire, pentru o singura persoana. Aceste servicii sunt de regula sericiile de furnizare a cazarii si mesei exclusiv pe durata programului.
Da, de regula cazarea participantilor la programele de instruire se va face in aceeasi unitate hoteliera unde se desfasoara programele de instruire. In mod cu totul si cu totul exceptional, daca numarul de inscrieri la un program se dovedeste a fi mai mare decat numarul locurilor de cazare rezervate la unitatea hoteliera prevazuta a avea loc desfasurarea programului, MQ Consulting isi rezerva dreptul de a apela la serviciile altor unitati hoteliere, participantii fiind anuntati din timp cu privire la acest fapt.
Desigur, toate programele organizate de MQ Consulting sunt structurate pe metode de lucru interactive. Va rugam sa transmiteti pe fax listele cu problemele pe care le doriti clarificate impreuna cu datele dumneavoastra de identificare si ale programului la care participati.
In timpul desfasurarii programului.
La inceputul fiecarui program, fiecare participant va primi o mapa cu suportul de curs si cu programul de desfasurare al activitatilor.
La inchiderea programului veti primi factura in original emisa de MQ Consulting.
Da, la finalul fiecarui program, fiecare participant va intra in posesia unui Certificat de Participare, document care atesta participarea titularului la respectivul program. Emiterea acestui document se face conditionata de participarea efectiva la program a titularului.
Va recomandam o tinuta decenta in ton cu evenimentul public la care participati, telefoanele mobile pot deranja desfasurarea programului. Procedati in consecinta!
Dupa incheierea programului.
Orice modificare de acest tip poate fi anuntata prin posta, mail, prin fax sau telefonic contactand compartimentul “Relatii clienti”.
Nu va putem obliga sa completati acest formular, dar pentru noi sunt foarte importante toate impresiile participantilor la program. Imbunatatirea continua a serviciilor oferite catre dumneavoastra este motivul pentru care va suntem recunoscatori daca ne veti impartasi impresiile la adresa desfasurarii programului, lectorilor, locatiei si a altor servicii primite.

Share this