Programe indoor

Programele in-door oferite de Module Quality Consulting sunt proiectate sa raspunda nevoilor de perfectionare, instruire si consultanta profesionala ale reprezentantilor organizatiei client. Sunt avute in vedere particularitatile activitatii fiecarui participant pentru a formula solutii corecte si pentru a se asigura implementarea eficienta a tehnicilor si metodelor interactive folosite.

Acesta este motivul pentru care inainte de efectuarea programelor in-door, pentru fiecare organizatie client se desfasoara un proces de evaluare a necesitatilor de instruire si adaptam toate resursele noastre la profilul acesteia, a reprezentantilor sai precum si la aspectele tehnico-practice specifice.

Toate programele de instruire sunt structurate pe exemple si studii de caz in masura sa clarifice fenomenele studiate.

Programele in-door pot avea loc in orice locatie convenabila aleasa de catre organizatia client sau in locatiile cele mai convenabile din Romania pe care Module Quality Consulting le foloseste de regula pentru desfasurarea programelor sale (Valea Prahovei, Bucuresti, Poiana Brasov, Moeciu, Brasov, Constanta, Cluj, etc.), acolo unde se pot asigura cele mai bune conditii de desfasurare oferite participantilor.

Share this