Servicii

In conformitate cu misiunea si obiectivele asumate, in pachetul de servicii pe care il oferim clientilor nostri sunt incluse:

1. Proiecte si consultanta pentru obtinerea de finantari europene.

2. Servicii de consultanta si asistenta manageriala in scopul dezvoltarii unei afaceri.

3. Organizarea de seminarii interactive de informare si instruire in urmatoarele domenii:

– Legislatie

– Marketing

– Managementul firmei

– Resurse umane

– Contabilitate

– Financiar

Informatiile din domeniile mentionate sunt structurate pe module de instruire. Fiecare modul de instruire cuprinde atat informatii cu caracter general, cat si informatii specializate, actualizate cu cele mai recente date din domeniu.Durata unui modul de instruire variaza de la 2 zile la 6 luni, in functie de nevoile si optiunile clientilor. Serviciile de consultanta si asistenta pentru afaceri si management vor fi furnizate atat individual, la solicitarea clientului, cat si prin organizarea de expuneri si seminarii interactive organizate pentru grupuri de clienti. Specialistii organizatiei noastre recunosc importanta pe care invatarea continua o ocupa in formarea si dezvoltarea competentelor profesionale, inclusiv a celor manageriale. Pornind de la aceste considerente avem in vedere dezvoltarea unui suport informatic de instruire si consultanta antreprenoriala la care sa aiba acces un numar cat mai mare de persoane. Clientii care aleg aceste metode moderne de instruire vor avea acces la informatii actualizate din domeniile mentionate si vor beneficia de reduceri substantiale de preturi la achizitionarea pachetului integral de servicii.Calitatea si complexitatea serviciilor pe care le oferim, precum si valorificarea eficienta a experientei si pregatirii profesionale a specialistilor nostri reprezinta principala sursa a avantajului competitiv.

4. Organizarea de evenimente si a activitatilor specifice de Team building

Programele noastre de team building sunt dedicate construirii echipelor cu performante inalte.
Solutiile noastre ajuta accelerarea formarii echipelor noi sau ofera echipelor existente feedback-ul, cunostintele, abilitatile si planurile de actiune necesare pentru imbunatatirea performantelor.

Sprijinim liderii si membrii echipelor sa dezvolte impreuna ingredientele esentiale pentru succes: crearea unui mediu care sprijina increderea si comunicarea deschisa, stabilirea unor principii de lucru clare si eficace, stabilirea unor scopuri si obiective clare, incitante si aliniate cu strategia organizatiei.

Clientii nostri spun ca unul dintre motivele importante pentru care revin la noi in fiecare an pentru organizarea programelor lor de teambuilding este capacitatea noastra de a crea programe originale care se muleaza perfect pe obiectivele urmarite reusind sa reflecte structurile, procesele si provocarile reale ale echipelor lor. In functie de durata programului (1- 3 zile) si de obiectivele urmarite puteti alege dintre cele peste 60 de activitati de lucru in echipa pe care le-am dezvoltat.

Share this