Despre noi

S.C. Module Quality Consulting S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2006 la initiativa a doi asociati si are ca principal obiect de activitate acordarea serviciilor de training in domenii de interes (finante-contabilitate, management, legislatie), consultanta pentru afaceri si management, organizari de evenimente si team building. Administrarea societatii este asigurata de un consiliu de administratie, iar conducerea executiva revine unui director executiv.

Pachetul de servicii oferit de S.C. Module Quality Consulting S.R.L. include servicii de consultanta in vederea initierii unei afaceri sau desfasurarii unei activitati independente si servicii de consultanta si asistenta manageriala in scopul dezvoltarii unei afaceri.

Pentru a raspunde cat mai bine cerintelor clientilor nostri, am prevazut posibilitatea de a ne furniza serviciile atat la solicitarea unui singur client (cursuri in-door), cat si prin organizarea de expuneri si seminarii interactive organizate pentru grupuri de clienti (cursuri deschise). Metodele moderne de instruire, implicarea unor specialisti de renume in domeniu si pretul accesibil sunt doar cateva dintre argumentele prin care vom reusi sa ne pastram clientii si sa atragem altii noi.

Principalii beneficiari ai serviciilor oferite de societatea noastra sunt organizatiile care pun accent pe pregatirea temeinica a angajatilor la toate nivelurile pentru imbunatatirea continua performantelor.
Standardul calitativ inalt cu care vrem sa ne obisnuim clientii va face ca societatea noastra sa se impuna rapid pe piata nationala a furnizorilor de servicii de consultanta pentru afaceri si management, avand ca obiectiv sa devenim in 2 ani de la infiintare unul dintre liderii societatilor comerciale cu activitate in domeniul trainingului si consultantei pentru afaceri si management.

Obiectivul nostru pe termen scurt il reprezinta castigarea a 5% din piata de servicii de consultanta, training si team building, iar pe termen mediu si lung ne propunem sa obtinem statutul de firma pilot pe piata serviciilor de training si consultanta pentru afaceri si management.

Suntem constienti de faptul ca succesul actiunilor noastre depinde de masura in care vom reusi sa raspundem exigentelor clientilor nostri. Astfel, preocuparea noastra va fi orientata spre atingerea urmatoarelor obiective:

– Oferirea unui pachet complex si de servicii de training in domenii de interes (finante-contabilitate, management, legislatie), consultanta pentru afaceri si management, organizari de evenimente si team building.
– Adaptarea ofertei de servicii la nevoile si particularitatile clientilor.
– Extinderea gamei de servicii in functie de contextul economic local si regional.
– Stabilirea unui raport cost / calitate echilibrat.
– Atingerea pozitiei de firma pilot pe piata serviciilor de consultanta, training, organizari evenimente si team building.

Parteneriatele strategice incheiate cu firme si lectori cu experienta in domeniu, din tara si strainatate, reprezinta o garantie a preocuparii pe care o avem fata de cresterea calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor nostri.

S.C. Module Quality Consulting S.R.L. isi propune sa se afilieze in scurt timp la mai multe confederatii si asociatii patronale si profesionale si sa incheie acorduri de colaborare cu numeroase firme cu activitate in domeniul antreprenoriatului, principalul obiectiv prevazut in aceste acorduri reprezentandu-l realizarea serviciilor de training in domenii de interes (finante-contabilitate, management, legislatie), consultanta pentru afaceri si management, organizari de evenimente si team building de un inalt nivel calitativ, care sa aduca satisfactii clientilor.

Avantajul competitiv al S.C. Module Quality Consulting S.R.L. este dat de calitatea si complexitatea serviciilor oferite si de utilizarea eficienta a resurselor umane, pregatirea si succesele profesionale ale membrilor echipei manageriale reprezentand o carte de vizita concludenta.
Mentinerea avantajului competitiv, precum si intarirea statutului de lider local, este o provocare constanta pentru specialistii si colaboratorii nostri.

In acest sens, una dintre preocuparile noastre majore o reprezinta evaluarea permanenta a eficienteiserviciilor de consultanta, training, organizari de evenimente si team building in scopul cresterii calitatii si deplina satisfactie a clientilor.

Share this