Enterprise

Enterprise

Departamentul Enterprise  propune un ansamblu de servicii profesionale adresate organizatiilor. Toti cei care ne vor alege ca furnizor pentru nevoile lor de calatorie, organizari de evenimente, work-shop-uri, seminarii si cursuri de perfectionare sau inchegarea echipelor vor beneficia de servicii complete si competente de la o singura sursa. Toate organizatiile vor avea siguranta ca toate aspectele care implica acest gen de servicii vor fi rezolvate cu maximum de eficienta, nemaipunand la socotela  economia de timp si energie. In acest context economic se impune un management ferm pentru a tine costurile sub control, astfel  departamentul Enterprise devenind partenerul de incredere si un bun consultant in ceea ce priveste organizarea tuturor activitatilor de Travel, Entertainment, Team building, Consulting, Training  al cat mai multor organizatii de pe piata romaneasca.

De ce noi?

Echipa Modul Travel este formata din membrii cu peste 6 ani de experienta in domeniile  Travel, Entertainment, Team building, Consulting, Training (prin MODULE QUALITY CONSULTING)  . Te poti baza pe profesionalismul nostru, relatiile cu clientii fiind prioritatea noastra numarul unu.  Dupa semnarea contractului cadru cu Module Quality Consulting, va vom pune la dispozitie un consultant dedicat care cu promptitudine va va raspunde la toate  solicitarile dumneavoastra. Odata cu dezvoltarea fara precedent a site-urilor de profil, oricine cu acces la un calculator cu internet isi poate cauta si rezerva serviciile dorite intr-un timp foarte scurt.

Team Building – Inchegarea unei echipe

Programele noastre de team building sunt dedicate construirii echipelor cu performante inalte. Programele sunt profund interactive, complexe, adaptabile si se pot desfasura in diverse locatii, in tara sau in afara tarii. Ele pot fi ajustate in functie de cerintele individuale si de cultura fiecarei companii. Experienta in acest domeniu si cercetarile intreprinse ne-au demonstrat ca performanta nu se obtine din intamplare. Solutiile noastre urmaresc accelerarea formarii echipelor noi sau ofera echipelor existente feedback-ul, cunostintele, abilitatile si planurile de actiune necesare pentru imbunatatirea performantelor. Sprijinim liderii si membrii echipelor sa dezvolte impreuna ingredientele esentiale pentru succes: crearea unui mediu care sa consolideze increderea si comunicarea deschisa, stabilirea unor principii de lucru eficace precum si a unor scopuri si obiective clare, incitante si aliniate cu strategia organizatiei. Clientii nostri spun ca unul dintre motivele importante pentru care revin la noi in fiecare an pentru organizarea programelor lor de team building este capacitatea noastra de a crea programe originale care se muleaza perfect pe obiectivele urmarite reusind sa reflecte structurile, procesele si provocarile reale ale echipelor lor. Participantii la programele noastre au constatat efecte cum sunt:

– imbunatatirea comunicarii in cadrul echipei

– imbunatatirea cooperarii interdepartamentale

– dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa

– imbunatatirea relatiilor si nivelului de incredere in cadrul echipei

– clarificarea unei viziuni comune pentru viitor

In functie de durata programului (1 – 7 zile) si de obiectivele urmarite puteti alege dintre cele peste 60 de activitati de lucru in echipa pe care le-am dezvoltat. Programul dumneavoastra de team building va fi o experienta energizanta, amuzanta, originala, centrata pe obiectivele urmarite si despre care oamenii vor vorbi cu un zambet in privire mult timp dupa aceea!

Premisa Modul Travel pentru programele propuse: capitalul uman reprezinta bunul cel mai de pret in asigurarea succesului organizatiei dvs. in orice context economic si social.

Catalog de Programe: Actiune Salvamont; Aventura Intergalactica; Aventuri in Delta; Aventura la Muzeu; Aventura Stargate; Biciclete pentru copii; Calendarul Companiei; Casa Bantuita; Cetatea Ascunsa; Clubul de Golf; Comando; Comoara din Munti; Concursul de Vinuri; Construiti o Barca!; Discursul Echipei; Editie Speciala; Fabrica de Ritm; Faceti un Film!; Festivalul de Teatru; Insula; Istoria Dansului; Laboratorul Savantilor; Lantul Valorii pentru Client; Marea Cautare; Masini de Curse Olimpiada Fantastica; Poduri intre Noi; Pregateste Masa!; Prezentarea de Moda; Sarbatoarea Ciocolatei; Solutii; Supravietuitorii; Teambuilding prin Arta; Teambuilding cu Baloane; Un Tricou pentru Fiecare; etc.

Organizari Evenimente Modul Travel

Una din cele mai solicitante activitati pentru departamentele de marketing si PR ale oricarei organizatii o reprezinta organizarea de evenimente. Gestionarea unui proiect de anvergura necesita experienta, contacte intr-un numar mare de domenii, flexibilitate si un manager de proiect cu viziune de ansamblu. Echipa Modul Travel Enterprise, datorita unei colaborari excelente cu partenerii hotelieri, interni si externi, precum si datorita experientei pe care o avem organizand evenimente pentru clientii din portofoliul nostru, va poate oferi pachete complete de evenimente. Actiunile pot fi organizate pentru orice numar de participanti si pentru orice buget, Modul Travel ocupandu-se de tot ce este necesar pentru desfasurarea cu succes a evenimentului: evaluarea cererii si planificarea evenimentului, propunerea unei teme, organizarea transportului si a transferurilor, contractarea locurilor de cazare si operarea rezervarilor, asigurarea materialelor si echipamentelor necesare, furnizarea divertismentului, organizarea de activitati, on site management si orice alte servicii necesare. Evenimentele pe care le putem pregati pana la cel mai mic detaliu sunt:

– Congrese

– Receptii

– Cine de gala

– Prezentari de produs

– Workshopuri

– Decernari de premii

– Nunti

Cazari

Furnizarea de servicii de calitate la cel mai bun pret  este obiectivul nostru, dezvoltand parteneriate puternice in toate destinatiile pe care le propunem, avand capacitatea de a negocia tarife deosebit de avantajoase de care beneficiaza in final clientii Modul Travel. Promptitudinea este la ordinea zilei si poti fi sigur ca vei primi raspuns la solicitările tale in cel mai scurt timp posibil.

Share this