Manager Proiect

Cursul de Manager Proiect organizat de Module Quality Consulting este un curs autorizat, urmarind dezvoltarea unor abilitati de baza pentru un manager de proiect, finalizandu-se cu o evaluare a acestor abilitati cat si a cunostintelor dobandite, participantii fiind certificati ca Manageri de proiect (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania) si recunoscuti ca atare de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Municii. In timpul cursului, participantilor li se va da posibilitatea de a parcurge toate etapele unui proiect de la planificare pana la evaluarea proiectului.

Pe parcursul celor 32 de ore de curs, participantii vor sustine teste grila care le vor atesta competentele ca manageri de proiect. Examenul de absolvire se va desfasura in ultima zi din perioada de pregatire si va consta intr-o proba teoretica (test grila).

In urma absolvirii acestui curs, participantii vor primi un Certificat de Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor prin care se recunosc competentele necesare practicarii meseriei de Manager de proiect – cod COR 241919. Tematica cursului se grupeaza in 4 module.

Descarca brosura completa Formular de înscriere


Intelegerea conceptului de management de proiect. Utilizarea instrumentelor specific managementului de proiect. Dezvoltarea abilitatilor de planificare a resurselor in cadrul unui proiect. Dezvoltarea abilitatilor de monitorizare si evaluare a unui proiect. Dezvoltarea abilitatilor de evaluare  a riscului in cadrul unui proiect.

Cursul se adreseaza: managerilor din organizatii implicati in conducerea proiectelor, care coordoneaza echipe, membrilor in diferite echipe de proiect,reprezentantilor administratiei publice, reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, oricarei persoane care prin natura slujbei este implicata in elaborarea sau implementarea de proiecte, oricarei persoane interesate de domeniul managementului de proiect, al
finantarilor europene

Dezvoltarea abilitatilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect. Dezvoltarea abilitatii de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect si de a o incadra intr-un Program Operational in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile din Fonduri Structurale. Cresterea performantelor in domeniul managementului de proiect prin capacitate sporita de a raspunde in timp optim provocarilor aparute pe parcursul implementarii proiectului. Cresterea capacitatii de a intelege si de a raspunde cerintelor clientului / beneficiarilor proiectului. Imbunatatirea abilitatilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate de un proiect. Imbunatatirea capacitatii de gestionare a relatiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relatiei cu Finantatorul. Imbunatatirea capacitatii de monitorizare si evaluare a proiectelor si, implicit, cresterea nivelului calitativ al produsului final oferit clientului.

Despre curs

ID cursMQC 001
DiplomăCertificat de absolvire
Preț850 RON

Share this