Gestionarea timpului, priorităților și stresului

O abilitate esenţială în managementul timpului este aceea de a stabili priorităţi să decizi ce anume este cel mai important de făcut la un moment dat şi de a avea disciplina interioară şi motivaţia de a acţiona conform priorităţilor pe care le-ai stabilit.

Acest program vă oferă posibilitatea de a descoperi criteriile în funcţie de care să vă stabiliţi priorităţile astfel încât acestea să fie în acord cu valorile dumneavoastră cele mai profunde şi cu modul în care doriţi să vă trăiţi viaţa.

Astfel veţi dobândi forţa de a acţiona cu integritate şi de a vă putea respecta planurile stabilite în funcţie de principiile, dorinţele şi persoanele care contează cu adevărat pentru dumneavoastră.

Programul este orientat spre acţiune oferindu-vă ocazia de a exersa folosirea unor instrumente eficiente de analiză, planificare şi acţiune pentru managementul timpului. Programul este structurat astfel încât să rezolve problemele de corelare a utilizării timpului în cadrul echipelor. De asemenea veti deprinde si o serie de obiceiuri eficace pentru cresterea productivitatii personale, prevenirea si gestiunea stressului.

Descarcă broșura completă Formular de înscriere

 

      

Despre curs

ID cursMQC 018
Perioade07.10-12.10.2020 28.10-02.11.2020 18.11-23.11.2020 09.12-14.12.2020
DiplomăCertificat de absolvire /Diploma participare
Preț850 RON

Share this

Submit your comment